Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.226.58.177 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
68 berichten.
Kyra Kyra schreef op 8 januari 2012 om 23:05:
Wij brengen Kyra vanaf de start bij Jolistee. Daarvoor zaten we met haar bij een ander pension. Hier kwam ze altijd vies en mager terug. Ze gaat nu met veel plezier naar Jolistee toe, komt schoon terug, en is geen mager schraminkel meer. De zorg die Peter en Inge besteden aan de honden is werkelijk super. Peter en Inge dank voor jullie super zorg en we zien elkaar snel weer met Kyra
Rambo Rambo schreef op 8 januari 2012 om 23:04:
super heeft rambo dit jaar het weer bij jullie gehad.Was toch echt moe toen hij weer thuis was,heeft lekker liggen slapen.En eindelijk ontdekt op de foto op de site.super.nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen en wij brengen hem zeker nog een keer.gr piet en sjan
Danielle Danielle schreef op 8 januari 2012 om 23:04:
Hoi hoi, Curro is 2 weken bij jullie geweest. Het was voor ons de 1e keer dat we hem wegbrachten en erg moeilijk! Maar je kon goed aan hem merken dat hij het erg naar zijn zin heeft gehad! Ik kijk uit naar de foto's. Groetjes, Danielle
Marlies Marlies schreef op 8 januari 2012 om 23:04:
Leuk de foto's op de site,we zien dat Brutus het weer prima naar zijn heeft.groetjes vanuit het zonnige Spanje
angelique en coen westein angelique en coen westein schreef op 8 januari 2012 om 23:03:
Onze honden Shiro,Gairai en Dairin hebben wij voor 2 weken bij jullie in het pension geplaatst voor de eerte keer. Ik ben heel erg tevreden hoe mijn honden na 2 weken op vakantie geweest te zijn thuis kwamen. Bedankt voor de goede zorgen van onze 3 honden. Ik heb al gereserveerd voor volgend jaar en ik weet zeker dat mijn honden weer perfect verzorgd zullen worden. BEDANKT !!!!!
Sabrina Sabrina schreef op 8 januari 2012 om 23:02:
Hoi, Bedankt voor jullie goede zorgen!! We hadden er moeite mee om Drago voor het eerst weg te brengen, maar dat is helemaal goedgekomen. Drago was thuis zo weer op zijn gemak, wel heel de middag liggen snurken( hadden we nog een dagje extra rust:) Tot snel weer.
Martine Martine schreef op 8 januari 2012 om 23:02:
De hondjes afgelopen weekend voor het eerst weggebracht. En wat hebben ze het leuk gehad! Ze hebben werkelijk de hele dag liggen slapen na thuiskomst! Heel erg bedankt voor de goede zorgen. Wat een fijn adres voor onze honden! We komen zeker terug.
Karin Karin schreef op 8 januari 2012 om 23:01:
snuf en benno zijn pas bij jullie geweest. ik moest zelf wel even slikken om ze bij jullie achter te laten, maar achteraf is het allemaal helemaal goed gegaan. ze zagen er prima uit, en thuis waren ze al weer snel gewend. we zullen zeker als we weg willen de honden bij jullie onderbrengen. bedankt voor de goede zorgen, en tot de volgende keer. en ps een poot van snuf de herder en benno de golden retriever..
Marlies Marlies schreef op 8 januari 2012 om 23:00:
Brutus net weer opgehaald uit de Jolistee. Hij heeft het weer prima naar zijn zin gehad. Moe maar voldaan ligt hij nu de eerst paar dagen uit te rusten van zijn weekje VAKANTIE......
Ria Ria schreef op 8 januari 2012 om 22:59:
Zoals alle voorgaande logeerpartijtjes in de Jolistee, heeft Cooper het ook in de afgelopen week reuze naar zijn zin gehad! Wij laten hem met een gerust hart achter en maken ons dan ook totaal geen zorgen dat het Cooper ook maar aan iets zal ontbreken tijdens zijn verblijf in de Jolistee! Heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen! En bij deze een stevige poot van Cooper!
Bas Bas schreef op 8 januari 2012 om 22:58:
Wij hebben onze hond Max sinds september 2009 voor enkele dagen per week bij dierenpension Jolistee in de dagopvang. Jolistee is echt een van de beste plekken die ik ken om je hond naar toe te brengen. Je merkt aan Peter en Inge dat ze echte hondenliefhebbers zijn en onze Max heeft het er ook erg goed naar zijn zin, hij breekt van enthousiasme bijna de auto af als hij merkt dat hij naar Jolistee wordt gebracht. Kortom een aanrader!
Nita en Mathijs Nita en Mathijs schreef op 8 januari 2012 om 22:58:
Hallo Peter en Inge, Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen in de afgelopen week. Wij vinden jullie hele lieve en warme mensen met heel veel liefde en aandacht voor honden. Onze hondjes waren totaal niet in de stress toen ze thuiskwamen en dat is zeker te danken aan de liefdevolle verzorging die ze van jullie hebben ontvangen. Wij komen zeker weer terug.
Fam. van Nus Fam. van Nus schreef op 8 januari 2012 om 22:56:
Beste familie, Hier eindelijk een berichtje van ons, je kent het wel druk druk druk. Met Luna gaat het heel goed, ze was de eerste paar dagen heel moe van alle indrukken die ze bij jullie gehoord en gezien heeft. Maar wel heel leuk om te zien dat ze helemaal uitgeteld was schitterend!!!! We willen jullie bedanken voor de goede verzorging en als wij weer eens weggaan kom Luna zeker weten weer naar jullie toe. Heel erg bedankt voor alles. Groetjes van Rob en Marjan van Nus en een knuffel van Luna.
Sonja Sonja schreef op 8 januari 2012 om 22:55:
Bedankt voor de goede verzorging Ando ziet er toppie uit. Is lekker ontspannen. Foto's zijn leuk op de site. Tot de volgende keer
Fam de Groen Fam de Groen schreef op 8 januari 2012 om 22:54:
we keken vanaf ons vakantieplek op jullie website en konden zo van mooie fotos van onze spooky genieten
Wilma Post Wilma Post schreef op 8 januari 2012 om 22:53:
Hartelijk dank weer voor de goede verzorging van onze Tibbie! Ze kwam helemaal als een tevreden hondje weer thuis van haar vakantie! Tot gauw weer!
Carla en Marc Carla en Marc schreef op 8 januari 2012 om 22:53:
Lieve enorme hondenvrienden, Al een aantal keren hebben onze honden bij jullie mogen logeren en dit naar meer dan alle tevredenheid. Zelfs onze wat terughoudende Zwitserse herder Willem, weten jullie op een natuurlijke manier "los" te krijgen. Ook bij thuiskomst merken we nog steeds het "therapeutische effect" van de hondenvakantie bij jullie. Nogmaals onze hartelijke dank voor jullie liefdevolle verzorging. ps. Leuke foto's!!
Fam. de Haas Fam. de Haas schreef op 8 januari 2012 om 22:53:
Beste vrienden van Jolistee, Op vakantie gaan is leuk maar je hond dan achter moeten laten is wat minder leuk. Maar sinds wij jullie hebben die zo goed voor Quintus zorgen, gaat het wat makkelijker. Jullie vinden het ook niet vervelend als wij bellen hoe het met hem gaat, dat is fijn. Leuk is het ook al die foto”s op jullie site het geeft de indruk van een gezellig honden feestje. Fantastisch vonden wij de foto met die sproeier om af te koelen echt grappig Ook zijn wij blij dat Quintus niet gedwongen wordt om met een andere hond in één hok te moeten zitten. Toen wij vanwege pech met onze auto een dag later Quintus op moesten halen was ook dit ondanks jullie drukte geen probleem. Als we Quintus op komen halen ziet hij er heel goed uit en prima verzorgt Hij springt wild heen en weer en daarna de auto in maar de andere dag verdenk ik hem toch van wat heimwee, hij is wat stilletjes en piept af en toe alsof hij vraagt waar zijn de andere honden? Beste vrienden ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de fantastische zorgen voor Quintus en ik zal zeker niet aarzelen voor als we weer eens weg moeten om hem dan bij jullie te brengen. Ook bij familie en vrienden beveel ik jullie zeker aan want jullie werken nog met gevoel en liefde dat merk je aan de manier waarop jullie met de honden omgaan. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer en natuurlijk van Quintus een stevige poot. Liefs van Bas en Leni ,Mandy, Denise en natuurlijk Quintus.
Lianne Franken Lianne Franken schreef op 8 januari 2012 om 22:52:
Dit was de tweede keer dat ik bij jullie mocht logeren, ben altijd wel een beetje bang in het begin met al die grote honden, maar als ik er eenmaal ben heb ik het reuze naar m'n zin! Heel erg bedankt weer voor de goede zorgen! Tot volgend jaar! Dikke kus van Nikki
Remmy van Rommel Remmy van Rommel schreef op 8 januari 2012 om 22:52:
Voor alle goede zorgen en mooie plaatjes van het verblijf. Ik heb een klein beetje heimwee, maar ben blij weer thuis te zijn. Ik kijk enorm uit naar mijn volgende verblijf bij jullie, mijn vrienden. Dikke poot, Rommel