Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.92.28.84 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
71 berichten.
Fam. de Haas Fam. de Haas schreef op 8 januari 2012 om 22:53:
Beste vrienden van Jolistee, Op vakantie gaan is leuk maar je hond dan achter moeten laten is wat minder leuk. Maar sinds wij jullie hebben die zo goed voor Quintus zorgen, gaat het wat makkelijker. Jullie vinden het ook niet vervelend als wij bellen hoe het met hem gaat, dat is fijn. Leuk is het ook al die foto”s op jullie site het geeft de indruk van een gezellig honden feestje. Fantastisch vonden wij de foto met die sproeier om af te koelen echt grappig Ook zijn wij blij dat Quintus niet gedwongen wordt om met een andere hond in één hok te moeten zitten. Toen wij vanwege pech met onze auto een dag later Quintus op moesten halen was ook dit ondanks jullie drukte geen probleem. Als we Quintus op komen halen ziet hij er heel goed uit en prima verzorgt Hij springt wild heen en weer en daarna de auto in maar de andere dag verdenk ik hem toch van wat heimwee, hij is wat stilletjes en piept af en toe alsof hij vraagt waar zijn de andere honden? Beste vrienden ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de fantastische zorgen voor Quintus en ik zal zeker niet aarzelen voor als we weer eens weg moeten om hem dan bij jullie te brengen. Ook bij familie en vrienden beveel ik jullie zeker aan want jullie werken nog met gevoel en liefde dat merk je aan de manier waarop jullie met de honden omgaan. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer en natuurlijk van Quintus een stevige poot. Liefs van Bas en Leni ,Mandy, Denise en natuurlijk Quintus.
Lianne Franken Lianne Franken schreef op 8 januari 2012 om 22:52:
Dit was de tweede keer dat ik bij jullie mocht logeren, ben altijd wel een beetje bang in het begin met al die grote honden, maar als ik er eenmaal ben heb ik het reuze naar m'n zin! Heel erg bedankt weer voor de goede zorgen! Tot volgend jaar! Dikke kus van Nikki
Remmy van Rommel Remmy van Rommel schreef op 8 januari 2012 om 22:52:
Voor alle goede zorgen en mooie plaatjes van het verblijf. Ik heb een klein beetje heimwee, maar ben blij weer thuis te zijn. Ik kijk enorm uit naar mijn volgende verblijf bij jullie, mijn vrienden. Dikke poot, Rommel
Fam. Kreeft Fam. Kreeft schreef op 8 januari 2012 om 22:51:
Peter en Inge en Lisa heel erg bedankt dat jullie zo goed gezorgd hebben voor onze lieverds. Ze hebben het erg naar hun zin gehad zo aan de foto's te zien. Tygo zat heel de tijd te piepen in de auto op weg naar huis hij wilde niet mee. Tot volgend jaar dan willen we onze hondjes weer graag bij jullie brengen.
Familie Heinsbroek Familie Heinsbroek schreef op 8 januari 2012 om 22:50:
we zien dat het goed gaat met onze jongens. groeten uit een zeer warm tunesie
Amor en Diego Amor en Diego schreef op 8 januari 2012 om 22:50:
Hoi hoi, Ik ben zo blij met jullie als pension!!! Ik breng ze altijd weer met plezier naar jullie, en krijg ze dan altijd voldaan terug 😉 Ze zijn altijd bek af van al dat lekkere gespeel "haha". En wat een leuke foto's van die 2 spaanse kanjers!!!
Wilfred van den Broek Wilfred van den Broek schreef op 8 januari 2012 om 22:49:
Heel erg bedankt weer voor de goede zorgen. Ik vind het leuk om te horen dat Moby weer heeft genoten bij jullie. En ik zag ook allemaal foto's met Moby op deze site. Erg leuk om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat, maar daar had ik alle vertrouwen in. Tot de volgende keer.
Famillie Peijs Famillie Peijs schreef op 8 januari 2012 om 22:49:
We komen nu een aantal jaren bij Jolistee (eigenlijk al vanaf het begin) met Kyra. Jolistee is voor Kyra het eerste pension waar zij met zin naar toegaat, en waar wij als eigenaren van Kyra het idee hebben dat Kyra super verzorgt wordt. Inge en Peter, complimenten voor de goede zorg.
Marian de Weerd Marian de Weerd schreef op 8 januari 2012 om 22:48:
Beste Jolistee team, Hartelijk dank voor de goede zorgen gedurende het verblijf van Rex en Fleur. Ook aan de foto,s te zien hebben zij het prima naar hun zin. Voor herhaling vatbaar wat ik jullie al vertelde met het ophalen. Ook namens Rex en Fleur tot ziens de volgende keer. Marian de Weerd
Renate Renate schreef op 8 januari 2012 om 22:47:
hoi inge en peter, bobbie heeft het erg naar zijn zin gehad en kwam goed thuis ik ben erg blij met jullie goede zorgn voor de hond hij heeft twee dagen lopen draaien en wennen dat hij thuis was hij miste de andere honden ook het warme ontvangst vindt ik erg prettig bij jullie tot volgende jaar zeker als er dan nog plaats is vele groeten en nogmaals bedankt renate. ps.mooie fotos van bobbie op de site
Conny Dijkstra Conny Dijkstra schreef op 8 januari 2012 om 22:47:
Hoi, Gurbe heeft het zo te merken fantastisch naar zijn zin gehad!! Hij zal zeker weten vaker bij jullie komen logeren. Blij dat het ook met anderen honden heel goed is gegaan. Poot van Gurbe tot de volgende keer!
Pien Pien schreef op 8 januari 2012 om 22:46:
Onze Pien heeft het weer enorm leuk gehad bij jullie, ze had 2 dagen nodig om er weer aan te wennen dat ze thuis geen hondjes heeft om mee te spelen. Bedankt weer, tot volgende keer.
Anita Anita schreef op 8 januari 2012 om 22:46:
de hond verteld je altijd hoe hij het ergens vind, waar je ook met hem heengaat - niet met zijn stem - maar met zijn gedrag...en als ik zie hoe koda steeds jullie weer om de nek vliegt als hij komt voor de dagopvang - is er maar 1 verklaring voor : hij vind het geweldig bij jullie...koda is onze eerste hond die "weggebracht" wordt naar de dagopvang - ik heb het nooit gedaan omdat ik er zelf altijd veel moeite mee had...vond het altijd zielig...maar als ik zie hoe koda zich bij jullie gedraagd en ook hoe jullie met mensen en dieren omgaan : wat maak ik me druk...hij vind het leuk bij jullie - ik had het veel eerder kunnen doen! in plaats van de hele dag thuis op zijn kont te liggen en tussen de middag uitgelaten te worden - kan hij nu lekker dagdelen spelen met andere honden of met jullie - en als hij 's avonds thuiskomt ligt hij voldaan op zijn plekkie te pitten...en dat is toch echt niet zielig...bedankt voor jullie goede zorgen voor koda als wij brokjes aan het verdienen zijn!
Jac en Toos Jac en Toos schreef op 8 januari 2012 om 22:45:
hoi hele leuke foto`s het zag er bij jullie ook heel verzorg en schoon uit en diesel zag er ook verzorgd uit toen wij hem op kwamen halen. Onze dank daar nog voor. met vriendelijke groeten, Jac en Toos
Fam. Bosgra Fam. Bosgra schreef op 8 januari 2012 om 22:45:
wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorg voor onze hond MACHO. hij heeft het er erg naar zijn zin gehad. tot volgend jaar!!!! fam.bosgra
Pieter & Danielle Pieter & Danielle schreef op 8 januari 2012 om 22:44:
Peter en Inge, bedankt voor het Hartelijke Ontvangst! Gigi, Lucky & Balou kijken er nu al naar uit bij jullie te mogen logeren in Augustus!!! Dat gaat helemaal goed komen, daar zijn we van overtuigd! Tot Augustus!
Marcel & Lisa Marcel & Lisa schreef op 8 januari 2012 om 22:44:
Lieve Inge & Peter, Vandaag hebben wij het pension in beheer gehad, jij een dagje ''er tussenuit'' pfff.... respect hebben we voor je, hoe je dit doet, s' nachts om 3 uur naar buiten je hoor een hondje blaffen, even kijken wat er is, onweer, slecht weer midden in de nacht even uit bed naar de honden toe... s' morgens om 6:30 de eerste wandeling de laatste om 21:00?? 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dat mensen nog om korting durven te vragen onbegrijpelijk, ze hebben waarschijnlijk geen idee, hoe de hondjes in de Jolistee aandacht & verzorging krijgen bizar! echt respect hoe je dit doet en.. vaak alleen! na het seizoen echt tijd voor een flinke vakantie voor jullie Inge & Peter! bedankt namens alle viervoeters in de JOLISTEE
Boomer Boomer schreef op 8 januari 2012 om 22:43:
Onze hond (malthezer) is 3 dagen bij jullie te logeren geweest en het ging goed. Inge en Peter bedankt, en jullie gaan ons meer zien.
Lisa Lisa schreef op 8 januari 2012 om 22:42:
Beste PA en MA, Wat een mooie site! Alle hondjes treffen het maar met jullie liefde en aandacht, allen worden ze vertroetelt stuk voor stuk, een intensieve taak! Leuk dat de hondjes dan zo naar je kwispelen alsof je hun baasje bent, daar doen we het tenslotte voor! Toi Toi!! bedankt ook namens DEX!
Shanne Shanne schreef op 8 januari 2012 om 22:42:
jolistee, perfecte vakantieplekje voor je hondjes