Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.210.151.5 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
79 berichten.
Ria Ria schreef op 8 januari 2012 om 22:59
Zoals alle voorgaande logeerpartijtjes in de Jolistee, heeft Cooper het ook in de afgelopen week reuze naar zijn zin gehad! Wij laten hem met een gerust hart achter en maken ons dan ook totaal geen zorgen dat het Cooper ook maar aan iets zal ontbreken tijdens zijn verblijf in de Jolistee! Heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen! En bij deze een stevige poot van Cooper!
Bas Bas schreef op 8 januari 2012 om 22:58
Wij hebben onze hond Max sinds september 2009 voor enkele dagen per week bij dierenpension Jolistee in de dagopvang. Jolistee is echt een van de beste plekken die ik ken om je hond naar toe te brengen. Je merkt aan Peter en Inge dat ze echte hondenliefhebbers zijn en onze Max heeft het er ook erg goed naar zijn zin, hij breekt van enthousiasme bijna de auto af als hij merkt dat hij naar Jolistee wordt gebracht. Kortom een aanrader!
Nita en Mathijs Nita en Mathijs schreef op 8 januari 2012 om 22:58
Hallo Peter en Inge, Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen in de afgelopen week. Wij vinden jullie hele lieve en warme mensen met heel veel liefde en aandacht voor honden. Onze hondjes waren totaal niet in de stress toen ze thuiskwamen en dat is zeker te danken aan de liefdevolle verzorging die ze van jullie hebben ontvangen. Wij komen zeker weer terug.
Fam. van Nus Fam. van Nus schreef op 8 januari 2012 om 22:56
Beste familie, Hier eindelijk een berichtje van ons, je kent het wel druk druk druk. Met Luna gaat het heel goed, ze was de eerste paar dagen heel moe van alle indrukken die ze bij jullie gehoord en gezien heeft. Maar wel heel leuk om te zien dat ze helemaal uitgeteld was schitterend!!!! We willen jullie bedanken voor de goede verzorging en als wij weer eens weggaan kom Luna zeker weten weer naar jullie toe. Heel erg bedankt voor alles. Groetjes van Rob en Marjan van Nus en een knuffel van Luna.
Sonja Sonja schreef op 8 januari 2012 om 22:55
Bedankt voor de goede verzorging Ando ziet er toppie uit. Is lekker ontspannen. Foto's zijn leuk op de site. Tot de volgende keer
Fam de Groen Fam de Groen schreef op 8 januari 2012 om 22:54
we keken vanaf ons vakantieplek op jullie website en konden zo van mooie fotos van onze spooky genieten
Wilma Post Wilma Post schreef op 8 januari 2012 om 22:53
Hartelijk dank weer voor de goede verzorging van onze Tibbie! Ze kwam helemaal als een tevreden hondje weer thuis van haar vakantie! Tot gauw weer!
Carla en Marc Carla en Marc schreef op 8 januari 2012 om 22:53
Lieve enorme hondenvrienden, Al een aantal keren hebben onze honden bij jullie mogen logeren en dit naar meer dan alle tevredenheid. Zelfs onze wat terughoudende Zwitserse herder Willem, weten jullie op een natuurlijke manier "los" te krijgen. Ook bij thuiskomst merken we nog steeds het "therapeutische effect" van de hondenvakantie bij jullie. Nogmaals onze hartelijke dank voor jullie liefdevolle verzorging. ps. Leuke foto's!!
Fam. de Haas Fam. de Haas schreef op 8 januari 2012 om 22:53
Beste vrienden van Jolistee, Op vakantie gaan is leuk maar je hond dan achter moeten laten is wat minder leuk. Maar sinds wij jullie hebben die zo goed voor Quintus zorgen, gaat het wat makkelijker. Jullie vinden het ook niet vervelend als wij bellen hoe het met hem gaat, dat is fijn. Leuk is het ook al die foto”s op jullie site het geeft de indruk van een gezellig honden feestje. Fantastisch vonden wij de foto met die sproeier om af te koelen echt grappig Ook zijn wij blij dat Quintus niet gedwongen wordt om met een andere hond in één hok te moeten zitten. Toen wij vanwege pech met onze auto een dag later Quintus op moesten halen was ook dit ondanks jullie drukte geen probleem. Als we Quintus op komen halen ziet hij er heel goed uit en prima verzorgt Hij springt wild heen en weer en daarna de auto in maar de andere dag verdenk ik hem toch van wat heimwee, hij is wat stilletjes en piept af en toe alsof hij vraagt waar zijn de andere honden? Beste vrienden ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de fantastische zorgen voor Quintus en ik zal zeker niet aarzelen voor als we weer eens weg moeten om hem dan bij jullie te brengen. Ook bij familie en vrienden beveel ik jullie zeker aan want jullie werken nog met gevoel en liefde dat merk je aan de manier waarop jullie met de honden omgaan. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer en natuurlijk van Quintus een stevige poot. Liefs van Bas en Leni ,Mandy, Denise en natuurlijk Quintus.
Lianne Franken Lianne Franken schreef op 8 januari 2012 om 22:52
Dit was de tweede keer dat ik bij jullie mocht logeren, ben altijd wel een beetje bang in het begin met al die grote honden, maar als ik er eenmaal ben heb ik het reuze naar m'n zin! Heel erg bedankt weer voor de goede zorgen! Tot volgend jaar! Dikke kus van Nikki
Remmy van Rommel Remmy van Rommel schreef op 8 januari 2012 om 22:52
Voor alle goede zorgen en mooie plaatjes van het verblijf. Ik heb een klein beetje heimwee, maar ben blij weer thuis te zijn. Ik kijk enorm uit naar mijn volgende verblijf bij jullie, mijn vrienden. Dikke poot, Rommel
Fam. Kreeft Fam. Kreeft schreef op 8 januari 2012 om 22:51
Peter en Inge en Lisa heel erg bedankt dat jullie zo goed gezorgd hebben voor onze lieverds. Ze hebben het erg naar hun zin gehad zo aan de foto's te zien. Tygo zat heel de tijd te piepen in de auto op weg naar huis hij wilde niet mee. Tot volgend jaar dan willen we onze hondjes weer graag bij jullie brengen.
Familie Heinsbroek Familie Heinsbroek schreef op 8 januari 2012 om 22:50
we zien dat het goed gaat met onze jongens. groeten uit een zeer warm tunesie
Amor en Diego Amor en Diego schreef op 8 januari 2012 om 22:50
Hoi hoi, Ik ben zo blij met jullie als pension!!! Ik breng ze altijd weer met plezier naar jullie, en krijg ze dan altijd voldaan terug 😉 Ze zijn altijd bek af van al dat lekkere gespeel "haha". En wat een leuke foto's van die 2 spaanse kanjers!!!
Wilfred van den Broek Wilfred van den Broek schreef op 8 januari 2012 om 22:49
Heel erg bedankt weer voor de goede zorgen. Ik vind het leuk om te horen dat Moby weer heeft genoten bij jullie. En ik zag ook allemaal foto's met Moby op deze site. Erg leuk om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat, maar daar had ik alle vertrouwen in. Tot de volgende keer.
Famillie Peijs Famillie Peijs schreef op 8 januari 2012 om 22:49
We komen nu een aantal jaren bij Jolistee (eigenlijk al vanaf het begin) met Kyra. Jolistee is voor Kyra het eerste pension waar zij met zin naar toegaat, en waar wij als eigenaren van Kyra het idee hebben dat Kyra super verzorgt wordt. Inge en Peter, complimenten voor de goede zorg.
Marian de Weerd Marian de Weerd schreef op 8 januari 2012 om 22:48
Beste Jolistee team, Hartelijk dank voor de goede zorgen gedurende het verblijf van Rex en Fleur. Ook aan de foto,s te zien hebben zij het prima naar hun zin. Voor herhaling vatbaar wat ik jullie al vertelde met het ophalen. Ook namens Rex en Fleur tot ziens de volgende keer. Marian de Weerd
Renate Renate schreef op 8 januari 2012 om 22:47
hoi inge en peter, bobbie heeft het erg naar zijn zin gehad en kwam goed thuis ik ben erg blij met jullie goede zorgn voor de hond hij heeft twee dagen lopen draaien en wennen dat hij thuis was hij miste de andere honden ook het warme ontvangst vindt ik erg prettig bij jullie tot volgende jaar zeker als er dan nog plaats is vele groeten en nogmaals bedankt renate. ps.mooie fotos van bobbie op de site
Conny Dijkstra Conny Dijkstra schreef op 8 januari 2012 om 22:47
Hoi, Gurbe heeft het zo te merken fantastisch naar zijn zin gehad!! Hij zal zeker weten vaker bij jullie komen logeren. Blij dat het ook met anderen honden heel goed is gegaan. Poot van Gurbe tot de volgende keer!
Pien Pien schreef op 8 januari 2012 om 22:46
Onze Pien heeft het weer enorm leuk gehad bij jullie, ze had 2 dagen nodig om er weer aan te wennen dat ze thuis geen hondjes heeft om mee te spelen. Bedankt weer, tot volgende keer.