Verzorging

Uw dier heeft zijn eigen verblijf, wat betekend dat hij voor zichzelf een plaatsje heeft waar hij rust, slaapt en eet. Ze hebben de beschikking over een bench, mand en of kleed, deze krijgen ze van ons, wanneer u graag iets van uzelf meebrengt wilt u dan alstublieft zorgen dat het schoon en heel is. (geheel op eigen risico betreft zoekraken en kapot maken)

De honden die niet in een groep kunnen zullen extra individuele aandacht van ons krijgen indien dit lichamelijk mogelijk is.

De honden eten bij ons het merk Fokker                                                                   Water wordt meerdere keren per dag ververst.                                                             De honden zullen het grootste gedeelte van de dag buiten in de speelweide doorbrengen, wanneer het weer dit toelaat. In een groep dan wel alleen, ook hebben we de mogelijkheid voor de nachten een groepshuisvesting te maken.

Loopse teven

Helaas gebeurt het weleens dat de honden een aanvaring met elkaar hebben, en wij de dierenarts moeten consulteren, wanneer wij een duidelijke ”dader” hebben presenteren wij de rekening, bij het ophalen willen wij graag dat deze factuur betaald wordt, vaak kunt u dit bij de verzekering te verhalen.

Wij doen er alles aan om uw trouwe viervoeter een fijn verblijf te bieden, zodat hij een gezellige vakantie ervaart en kwispelend weer terug komt 🙂