Verzorging

Uw dier heeft zijn eigen verblijf, wat betekend dat hij voor zichzelf een plaatsje heeft waar hij rust, slaapt en eet. Ze hebben de beschikking over een bench, mand en of kleed, deze krijgen ze van ons, wanneer u graag iets van uzelf meebrengt wilt u dan alstublieft zorgen dat het schoon en heel is. (geheel op eigen risico betreft zoekraken en kapot maken)

De honden die niet in een groep kunnen zullen extra individuele aandacht van ons krijgen indien dit lichamelijk mogelijk is.

Wij voeren Jarco, indien uw hond een speciaal dieet heeft. water wordt meerdere keren per dag ververst. De honden zullen het grootste gedeelte van de dag buiten in de speelweide doorbrengen, wanneer het weer dit toelaat. In een groep dan wel alleen, ook hebben we de mogelijkheid voor de nachten een groepshuisvesting te maken.

Honden welke niet met andere honden kunnen ivm gedrag en/of lichamelijk kunnen worden in een kennel geplaatst met een buitenren zodat de honden zelf kunnen kiezen of ze buiten of binnen willen.Daarnaast worden ze gewoon is de weide uitgelaten zoals de anderen honden maar dan apart.

Loopse teven

Helaas gebeurt het weleens dat de honden een aanvaring met elkaar hebben, en wij de dierenarts moeten consulteren, wanneer wij een duidelijke ”dader” hebben presenteren wij de rekening, bij het ophalen willen wij graag dat deze factuur betaald wordt, vaak kunt u dit bij de verzekering te verhalen.

Helaas zijn er nog altijd mensen die hun verantwoordelijkheid niet nemen en het fatsoen hebben dit netjes voor alle partijen te regelen, het was immers uw hond die aanviel en verwonde !

Wij doen er alles aan om uw trouwe viervoeter een fijn verblijf te bieden, zodat hij een gezellige vakantie ervaart en kwispelend weer terug komt 🙂