Voorwaarden

Hieronder staan het 1 en ander aan wetenswaardigheden voordat uw hond komt logeren, leest u alstublieft eerst door alvorens te bellen, wellicht wordt na het lezen hiervan het eea duidelijke en anders staan wij u uiteraard graag te woord.

Bij het reserveren hebben wij een stukje voor opmerkingen en bijzonderheden, wat misschien voor u niet van belang is, is dat voor ons wel heel belangrijk.

Wij hanteren de algemene voorwaarden van Dibevo dibevo alg voorwaarden pension 2021

Let op: in het pension is de basisvaccinatie en kennelhoest verplicht !                       Komt u vanuit het buitenland/belgie dan geldt ook een Rabiës vaccinatie.                       1 week voor aanvang pension geeft u uw hond een breed spectrum ontwormingskuur.

Vaccinatieschema   Er zijn op dit moment drie vaccins beschikbaar voor Kennelhoest:

Nobivac KC Bronchi-Shield Pneumodog
Componenten Bordetella bronchiseptica Canine Paraïnfluenza Virus Bordetella bronchiseptica Bordetella bronchiseptica Canine Paraïnfluenza Virus
Toedieningsvorm Neusdruppel Neusdruppel Injectie
Basisvaccinatie Eenmalige vaccinatie Eenmalige vaccinatie Tweevoudige vaccinatie met
3 weken tussentijd
Beschermingsopbouw 3 dagen (Bordetella)
3 weken (Paraïnfluenza)
5 dagen (Bordetella) 2 weken (Bordetella)
2 weken (Paraïnfluenza)
Beschermingsduur 1 jaar 1 jaar 3 maanden – 1 jaar

Parasieten:
Dringend verzoek uw hond een breed spectrum (een kuur tegen veel soorten wormen) te geven 1 week voor aankomst van zijn verblijf, inclusief een behandeling tegen vlooien en teken.


Voeding:
De honden worden gevoerd met  Fokker lam rijst brokken dit zit bij de pensionprijs inbegrepen.

Dieetvoeding / eigen voeding: Geef dit aan op het reserveringsformulier, zorg dat de voeding verpakt is in een afgesloten emmertje met plastic maatbeker beide voorzien van naam en aangegeven hoeveel voeding de hond per keer gebruikt. Zorg dat de emmer voldoende is voor het verblijf en niet 15 kg voor 3 dagen meenemen aub!           € 2,50 per dag extra.

Vers vlees / diepvriesvoeding:  De mogelijkheid is aanwezig dat uw hond bij ons vers vlees mee eet, (tegen meerprijs) ook dit is bij ons te bestellen, zelf meenemen is niet mogelijk ivm ruimte in onze vriezers.


Bijzonderheden:
Gebruikt uw hond medicatie?  geeft u dit duidelijk aan op het formulier welke medicatie en waarvoor dit betreft, ook dosering. Medicatie aanleveren in een medicijndoosje waar de dosering per dag in verpakt zit, let op dat het doosje voorzien is van naam van de hond.  Losse stripjes en kartonnen doosjes/ zakjes kunnen we niet aannemen.                 Toedienen van medicatie is € 2,50 per keer.  Let op, wij starten geen medicatie op alleen medicatie die de hond al langer gebruikt, geen oren en ogen zalven  geen antibiotica kuren na een recent dierenarts bezoek, geen insuline.

Ongecastreerde reuen

We kijken per gereserveerde periode of we plaats hebben voor niet gecastreerde reuen, voorkeur een werkende chemische castratie vraag uw dierenarts voor advies.


Teven

Geef duidelijk op het reserveringsformulier aan wanneer de laatste loopsheid was of weer verwacht wordt dit zijn dus bijzonderheden.

Wij kunnen geen loopse teven aannemen, wanneer de teef bij ons loops wordt zouden we dit kunnen missen of ieder geval niet op tijd opmerken, overleg en bespreek met uw dierenarts wat er te doen is aan anticonceptie of dergelijke.

Wordt de teef tijden het verblijf loops of brengt u een loopse teef (zonder dit te melden)  dan rekenen we het individuele honden tarief u loopt het risico dat de hond opgehaald moet worden de pension kosten dienen betaald te worden en geeft geen recht tot terugbetaling

Alle risico’s die hier uit voortkomen (denk aan zwangerschap) is dus geheel voor uw eigen risico, u kunt ons nergens voor aansprakelijk stellen!


Reserveringen:  Via de mail en reserveringsformulier, minimale afname tijdens het hoogseizoen en vakanties is minimaal 7 dagen, deze periode is nieuwe dagopvang / weekend opvang niet mogelijk, brengen 16:30 uur, ophalen 9:00 uur.

Dagopvang: Wilt u een vaste dag of dagen in de week gebruik maken van de opvang dan kan dit, de tijden zijn in de ochtend 7:00-8:00 uur of tussen 9:00 – 9:30 uur Als u elke week een vaste dag wil afnemen kan dit, we verwachten dan ook dat de hond komt, we houden immers die kennel voor uw hond gereserveerd als u kort annuleert kunnen wij hier geen andere hond in plaatsen en hebben andere af moeten zeggen.    Wanneer u meerdere keren heeft afgezegd krijgt u van ons een mail met het verzoek data vooruit te gaan reserveren, u ontvangt in dat geval ook de factuur vooruit. dan kunnen we op de andere dagen direct een ander plannen die wel graag wil komen.  De dagopvang dagen is betaling achteraf, meerdere dagen inclusief logeren is betaling vooruit.


Weigering
Indien uw hond bij aankomst niet vrij is van parasieten, niet volledig gevaccineerd, wij geen inzage hebben in de vaccinatie papieren, teven loops zijn, of uw hond agressief/angstig is houden wij het recht de hond te weigeren of op te laten halen, kosten worden niet terugbetaald.                                                                                   Wij nemen geen staffords meer aan of kruisingen van dit ras door onze ervaringen hebben we dit doen besluiten.


Ziekte

Helaas kan het voorkomen dat een hond tijdens het verblijf ziek wordt, of zelfs komt te overlijden, zijn er problemen of klachten die de hond heeft, geef u dit aub aan in de reservering en maak dit bespreekbaar, zo zijn wij voorbereid en kunnen wij de juiste zorg geven.  We hebben te maken met levende wezens waar altijd iets mee kan gebeuren.  Als we met spoed moeten handelen dan doen we dit alsof het onze eigen dieren zijn en doen wat wij denken wat op dat moment goed en verantwoord is, als we naar de dierenarts moeten zullen we dit doen, de kosten van ons, km vergoeding en dierenartskosten betaald u.

Dierenpension Jolistee is niet aansprakelijk voor de in pension tijd optredende ziekte. De in pension gegeven hond is voor geen enkel risico verzekerd bij de Jolistee.

Geen schadevergoeding kan geëist worden voor ziektekosten en/of overlijden van het dier.

Het gebeurt helaas nog al eens dat mensen zeggen dat de hond sociaal is en dan toch vecht met soortgenoten, wanneer uw hond schade aanricht aan andere en naar de dierenarts moet zullen we de rekening overleggen en verwachten we dat u deze betaald, wij zijn altijd buiten bij de honden aanwezig.

In bewaringneming
Degene die het dier in de Jolistee in bewaring geeft is te weten de eigenaar van het dier. Indien uw dier door iemand anders opgehaald wordt moet de Jolistee hiervan op de hoogte zijn gesteld, schriftelijk danwel telefonisch.
Degene die het dier ophaalt verzoeken wij een geldig legitimatiebewijs te overleggen (indien wij dit nodig achten nemen wij hier een kopie van)

Niet ophalen
Als op de afgesproken dag en datum het dier niet opgehaald wordt uit de Jolistee zonder dat wij hier enig bericht van ontvangen hebben.

Indien het dier na 1 week na de afgesproken datum niet is opgehaald, en/of de pensionkosten niet voldaan worden binnen aangegeven termijn, geeft de eigenaar cq bezitter te kennen afstand van het dier te hebben gedaan. Het dier zal aangeboden worden aan een dierenasiel en/of particulier persoon. De tot die tijd gemaakte kosten blijven invorderbaar verhoogd met eventuele incassokosten voor de eigenaar/bezitter/degene die het dier inbewaring heeft gegeven.

Betalingen
Reserveringsformulieren volledig ingevuld via onze website www.jolistee.nl
(als u reserveert gaat u akkoord met onze voorwaarden)     Wat u reserveert aan dagen dient u ook af te nemen)

Betaal alleen de facturen/ betaal link die u van ons ontvangt.

Volledige pensionbedrag dient 14 dagen voor aanvang eerste pension dag op onze rekening te staan.

Last-minute reservering
Betalingen a contant of via de bank, er is geen pin aanwezig.

Extra kosten
Onze prijslijst is standaard, indien uw hond medicijnen gebruikt en/of andere voeding of extra verzorging nodig heeft voor welke reden dan ook, hanteren wij een ander tarief zoals in de prijslijst staat.

Annulering: Artikel 9 voorwaarden volgens Dibevo:   Bij annulering door de consument gelden voor deze de volgende betalingsverplichtingen:

Annulering tot 2 maanden vóór het ingaan van de overeenkomst: de aanbetaling + administratiekosten
Annulering tot 1 maand vóór het ingaan van de overeenkomst: 50% van de prijs + administratiekosten
Annulering tot 2 weken vóór het ingaan van de overeenkomst:75% van de prijs + administratiekosten                                                                                             Annulering binnen 2 weken vóór het ingaan van de overeenkomst: 100% van de prijs + administratiekosten.

Verzorging
Wij hebben ons eigen ritme en dagindeling voor de honden, aan verzoeken kunnen we niet altijd aan voldoen (verhaaltje voor het slapen gaan), alle honden worden verzorgd op onze liefdevolle manier, dit is anders dan thuis.                                                             De honden hebben hun eigen verblijf met vers drinken en krijgen 2 keer per dag eten (op verzoek 3x per dag)  ze krijgen van ons een Kuranda bed, kleed en of bench. Geef aub aan als uw hond sloopt of kleden eet.                                                                Honden die slecht eten bieden wij vlees aan, vers vlees of blikvoer.

Wij ontsmetten de verblijven met regelmaat en als er een andere hond in het verblijf komt wij  zorgen voor een goede hygiene in de verblijven, zowel binnen als buiten in de weide.

Vragen
Heeft u vragen, speciale verzoeken, is er iets wat wij beslist moeten weten over uw dier dit kan voor u iets kleins zijn, maar voor ons van belang te weten ivm de zorg, denk oa aan diarree, last van de oren, mank lopen, kreupel zijn, moeite met plassen, jeuk, kale plekken bespreek dit en geef het aan op de reservering aan, alleen zo kunnen we de juiste zorg geven  dan kunt u dit op het reserveringsformulier vermelden.

Als uw hond in Dierenpension Jolistee logeert gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Bedankt voor uw vertrouwen.